Oldal: 2 / 7 ElsőElső 1234567 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (61) összesen

Téma: Hová utaztok télen?

Tag Rambo logója
    Hozzászólás
    104

Alapbeállítás re: Hová utaztok télen?

Nincs benne illeték meg minden költség. Én egyébként máshol sem találtam Párizs felé jegyet.
    A nyereményjátékról még mindig csak annyit tudok, hogy február 14-ig lehet feliratkozni a nyereményjátékra.

Tag darkspencer logója
    Hozzászólás
    56

Nem tudom, hogy melyik légitársaság repül Párizsba, de biztos van több. Nem dobja ki az oldal mindegyiket? Ha jól tudom, akkor ennek valami hasonló módon kéne működnie. Közben megnéztem a nyereményjátékot, meg regisztráltam is, de nem nagyon vannak infok, csak annyi, hogy 14-ig lehet regisztrálni, meg 16-án van a sorsolás. Igazából az a nagy kérdés, hogy hova lehet felhasználni a nyereményt? Bárhova repülhetek vele? Gondolom csak van valami limit.

Tag Rozmar logója
    Hozzászólás
    74

Gondolom arra az útra használhatod fel, amelyik utazást előre lefoglaltad. Nem hinném, hogy egyből Dubaiba fognak elvinni ingyen

Tag Rambo logója
    Hozzászólás
    104

Idézet Rozmar eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Gondolom arra az útra használhatod fel, amelyik utazást előre lefoglaltad. Nem hinném, hogy egyből Dubaiba fognak elvinni ingyen
    Nem hinném, hogy foglalni kéne ahhoz, hogy játszhass. Elvileg csak fel kell iratkozni a hírlevelükre. Szerintem Eu-n belül használható fel a megnyert jegy, mégpedig közvetlen járatokra.

Tag darkspencer logója
    Hozzászólás
    56

Idézet Rambo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem hinném, hogy foglalni kéne ahhoz, hogy játszhass. Elvileg csak fel kell iratkozni a hírlevelükre. Szerintem Eu-n belül használható fel a megnyert jegy, mégpedig közvetlen járatokra.
    Gyakorlatilag is Az van odaírva, hogy csak regisztrálni kell, szóval ennyi. Nem kell sehova foglalni, csak beregisztrálsz és kész!

Tag topipi5 logója
    Hozzászólás
    63

Ott van leírva minden.. Csak ki kell nyitni a szemed! OMG
    Ha feliratkozol a hírlevélre, 2 jegyet lehet nyerni. Február 16-án sorsolják...az okosak nem rakták volna be Valentin nap elé a sorsolást. Bááá

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Üdv.

Azt láttátok hogy facebook-on is van egy ilyen alkalmazás ahol repülőjegyeket lehet nézni?

Tagocska galamb logója
    Hozzászólás
    25

Én ott találtam rá először azóta azzal vagyünk vagy 3an az ismerőseim közt akikkel azzal dobálózunk, hogy mindennap máshova van tervezve valmi kirándulás XD kb 1 hét alatt kidobtunk pár millát a levegőbe XD

Tag Rambo logója
    Hozzászólás
    104

Idézet galamb eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én ott találtam rá először azóta azzal vagyünk vagy 3an az ismerőseim közt akikkel azzal dobálózunk, hogy mindennap máshova van tervezve valmi kirándulás XD kb 1 hét alatt kidobtunk pár millát a levegőbe XD
    Szó szerint a levegőbe amúgy én is ott szoktam tervezgetni Egyik ismerősöm meg írta, hogy de felvitte az Isten a dolgomat, hogy ennyit utazgatok xD

Aktív tag poccinto logója
    Hozzászólás
    137

Kacsint re: Hová utaztok télen?

Mond meg neki, hogy így megy ez mostanában...

Amúgy nem drágák már a repjegyek!

A téma címkéi: