Sziasztok!
Én ebben az évben voltam Cipruson. Gyönyörű, csak kissé kopár volt. A magyarázat az, hogy nagyon kevés a csapadék náluk. Viszont iszonyatosan meleg volt. Szóval Ciprus télen kissé hűvösebb, de nincs hideg, és gyönyörű zöld....vannak látnivalók, nagyon sok. Szerintem még télen is fantasztikus élményekkel mehetünk haza....
Én nekem sajna csak "Marad"-ra telik.Nyáron se tudtunk menni nyaralni, ősszel se "őszelni", telelésről ne is beszéljünk!
Párizst azért én is szívesen megnézném.
A repüléstől meg nem kell majrézni, csak az első 10 perc rossz, ameddig lehiggadsz, na meg a légörvények! Gondold azt, hogy buszon ülsz. Nekem is ez segített.
Mi Olaszba mentünk még 4 éve.
Valami mediterránabb vidékre nem tudtok valami jó tippet így télre? Talán idén elruccannánk pár napra valahova... Olaszország vagy ilyesmi, de nem síelésPihenés, meg városnézés, ilyesmik
Hali! Olaszországban nagyon tudom ajánlani Firenzét!Igaz, nem télen voltunk, de tavasszal, és akkor gyönyörű volt, el tudom képzelni télen!
Nagyon szép, régi stílusú, romantikus város, csak az utcákon sok a csaló és gazember
Az egyik topikban már írtam róla rövid beszámolót. De ha nem vagytok ijedősek, vagy nagyobb csoporttal, meg idegenvezetővel mentek nagyon tudom ajánlani, remek kiránduló hely!
Madrid szilveszter. Spanyolok jó arcok, csajok jól néznek ki. A város meg rendkívül kellemes és pezsgő
Kb 10-12 ezer Ft fapadossal a repjegy, plusz számolj még hozzá 4-5 ezer Ft-ot a poggyász feladásnál. Jóval olcsóbb mintha vonattal vagy busszal mennél. A busz is megvan ennyi, de azzal vagy egy nap az út, repülővel meg szerintem nem több 2-3 óránál (nem néztem pontosan a repülési időt).
Hát Londonba 150 perc, akkor oda olyan 3-3,5 óra lehet. Spanyolokról tényleg hallani hogy nagyon barátkozó, vendégszerető népség (mint mi magyarok). Nagyon bezsongtam, ez lehetne az egyik legjobb szilveszterem, mert alapból mindig rosszul sikerül - ugye a kötelező bulizhatnék, az a buli minőségének a rovására megy (nekem legalábbis.
). Már csak a barátaimat kellene meggyőzni.