Oldal: 3 / 7 ElsőElső 1234567 UtolsóUtolsó
Eredmény: 21 - 30 (61) összesen

Téma: Hová utaztok télen?

Tag Rambo logója
    Hozzászólás
    104

Alapbeállítás re: Hová utaztok télen?

Idézet poccinto eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mond meg neki, hogy így megy ez mostanában...

Amúgy nem drágák már a repjegyek!
    Ja, bejött az élet igaz, hogy csak facebook-on

Tag medlaci logója
    Hozzászólás
    72

Idézet bghtomi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Üdv.

Azt láttátok hogy facebook-on is van egy ilyen alkalmazás ahol repülőjegyeket lehet nézni?
    Én még nem láttam? hogy keressek rá? Mennyire valósak az árak?

Tagocska horododo logója
    Hozzászólás
    4

Sziasztok!

Én ebben az évben voltam Cipruson. Gyönyörű, csak kissé kopár volt. A magyarázat az, hogy nagyon kevés a csapadék náluk. Viszont iszonyatosan meleg volt. Szóval Ciprus télen kissé hűvösebb, de nincs hideg, és gyönyörű zöld....vannak látnivalók, nagyon sok. Szerintem még télen is fantasztikus élményekkel mehetünk haza....

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Szuper re: Hová utaztok télen?

Idézet bghtomi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Üdv mindenkinek!

Kíváncsi vagyok ki hova utazik most télen,mi a szüleimmel valószínűleg elmegyünk Párizsba mert azt mondják télen nagyon szép.

Amúgy ti mit preferáltok? Busz,kocsi,vonat vagy repülő?

Mi repülővel megyünk mert találtunk egy akciós ajánlatot de amúgy inkább mennék busszal vagy kocsival mert a repülőtől a frász kerülget.

Én nekem sajna csak "Marad"-ra telik. Nyáron se tudtunk menni nyaralni, ősszel se "őszelni", telelésről ne is beszéljünk! Párizst azért én is szívesen megnézném. A repüléstől meg nem kell majrézni, csak az első 10 perc rossz, ameddig lehiggadsz, na meg a légörvények! Gondold azt, hogy buszon ülsz. Nekem is ez segített. Mi Olaszba mentünk még 4 éve.

Tagocska csillagfény_1 logója
    Hozzászólás
    17

Valami mediterránabb vidékre nem tudtok valami jó tippet így télre? Talán idén elruccannánk pár napra valahova... Olaszország vagy ilyesmi, de nem síelés Pihenés, meg városnézés, ilyesmik

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Szuper re: Hová utaztok télen?

Idézet csillagfény_1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Valami mediterránabb vidékre nem tudtok valami jó tippet így télre? Talán idén elruccannánk pár napra valahova... Olaszország vagy ilyesmi, de nem síelés Pihenés, meg városnézés, ilyesmik

Hali! Olaszországban nagyon tudom ajánlani Firenzét! Igaz, nem télen voltunk, de tavasszal, és akkor gyönyörű volt, el tudom képzelni télen! Nagyon szép, régi stílusú, romantikus város, csak az utcákon sok a csaló és gazember Az egyik topikban már írtam róla rövid beszámolót. De ha nem vagytok ijedősek, vagy nagyobb csoporttal, meg idegenvezetővel mentek nagyon tudom ajánlani, remek kiránduló hely!

Tagocska clashguy logója
    Hozzászólás
    7

Madrid szilveszter. Spanyolok jó arcok, csajok jól néznek ki. A város meg rendkívül kellemes és pezsgő

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Idézet clashguy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Madrid szilveszter. Spanyolok jó arcok, csajok jól néznek ki. A város meg rendkívül kellemes és pezsgő
    De mennyibe kerül oda elrepülni kb, ha most foglalok le egy jegyet? Jó tudom hogy vannak netes kalkulátorok, de azok beleszámolják az illetékeket is vagy hogy működik ez? (Eddig még sosem repültem, és jó lenne valahova. )

Tagocska Fossilman logója
    Hozzászólás
    5

Idézet PrinceJJ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    De mennyibe kerül oda elrepülni kb, ha most foglalok le egy jegyet? Jó tudom hogy vannak netes kalkulátorok, de azok beleszámolják az illetékeket is vagy hogy működik ez? (Eddig még sosem repültem, és jó lenne valahova. )
    Kb 10-12 ezer Ft fapadossal a repjegy, plusz számolj még hozzá 4-5 ezer Ft-ot a poggyász feladásnál. Jóval olcsóbb mintha vonattal vagy busszal mennél. A busz is megvan ennyi, de azzal vagy egy nap az út, repülővel meg szerintem nem több 2-3 óránál (nem néztem pontosan a repülési időt).

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Idézet Fossilman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kb 10-12 ezer Ft fapadossal a repjegy, plusz számolj még hozzá 4-5 ezer Ft-ot a poggyász feladásnál. Jóval olcsóbb mintha vonattal vagy busszal mennél. A busz is megvan ennyi, de azzal vagy egy nap az út, repülővel meg szerintem nem több 2-3 óránál (nem néztem pontosan a repülési időt).
    Hát Londonba 150 perc, akkor oda olyan 3-3,5 óra lehet. Spanyolokról tényleg hallani hogy nagyon barátkozó, vendégszerető népség (mint mi magyarok ). Nagyon bezsongtam, ez lehetne az egyik legjobb szilveszterem, mert alapból mindig rosszul sikerül - ugye a kötelező bulizhatnék, az a buli minőségének a rovására megy (nekem legalábbis. ). Már csak a barátaimat kellene meggyőzni.

A téma címkéi: