Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: Miért ne utazzunk vonattal Németországba

Bo.
    Bo. nem elérhető
    Tagocska Bo. logója
    Hozzászólás
    2

Felkiáltójel Miért ne utazzunk vonattal Németországba

Kénytelen voltam egy ilyen témát indítani, mert elegem lett abból, hogy minden magyar állampolgárt német civil ruhás rendőrök igazoltatnak indoklás nélkül. Nővéremet 9 éve rendszeresen, minden évben látogatom Frankfurtban. Vonattal 5 alkalommal látogattam meg. Kezdetben furcsállottam, hogy a Schengeni övezet kibővítése után még mindig van ellenőrzés, igazoltatás a vonatokon. Ez nem is volna probléma, azonban a német civil ruhás rendőrök kizárólag külföldi állampolgárokat igazoltatnak indoklás nélkül. Ha jól tudom ezt nevezik diszkriminációnak. Most legutóbb akkor telt be a pohár, amikor hajnali háromkor felébresztettek álmomból a vonaton és indoklás nélkül igazoltattak. A vonatozás szerelmesei biztosan utálni fognak, azonban az ehhez hasonló megalázó helyzetek elkerülése érdekében javasolom minden magyar polgárnak, hogy Németországba utazzanak inkább autóval vagy repülővel!

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Alapbeállítás re: Miért ne utazzunk vonattal Németországba

Idézet alhasinyulvany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Egy nagy igazság:

B*ZIK VAGYTOOOOOOK TI FASSZOPÓ KIS GECILÁDA VADBARMOK!!! ILYEN SZÁNALMAS ****FEJ HUGYAGYÚAKAT MÉG NEM LÁTTAM!!!
    Mond már,te mindenkinek ezt írod???

A téma címkéi: