Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (50) összesen

Téma: Nyaralás 2009

Tag TAma logója
    Hozzászólás
    95

Alapbeállítás Nyaralás 2009

Sziasztok!!!!

Tanácsot szeretnék kérni hova menjek a családdal nyaralni ?

Valami nem drága,de napos,strandolós helyre gondoltunk...

Inkább külföldben gondolkozunk,de akár maradhat belföld is ha valami nagyon szuper hely lenne...

Ti hova mentek ? Esetleg egy régi helyre újból ?

Bármilyen tapasztalatot írjatok meg csak ,,tanulni ,,tudunk belőle.

Szép napot !!!

Utoljára módosítva: TAma által : 2009-06-05 13:36

Tagocska tschaby logója
    Hozzászólás
    2

Király re: Nyaralás 2009

Sziasztok!
    Csak ajánlani tudom Törökországot ,mert GYÖNYÖRÜ,TISZTA ,KEDVESSEK AZ EMBERREL,és föként olcso,én a párommal májusban voltam all ink.4 hotelban "Alanya" ,és 400 eurobol böven kijöttünk vásárlással,autobérléssel együtt.Ha bármilyen info érdekel szivessen válaszolok!

Tagocska Móni18 logója
    Hozzászólás
    2

Alapbeállítás re: Nyaralás 2009

Szia!
    Ajánlani tudnám a Balatont ha Magyarországon belül maradtok!
    Mi most voltunk Párommal nagyon jól éreztük magunkat. =)
    Ha mindenféle képpen külföldön gondolkodsz akkor Hotvátország-Isztriai félsziget, azon belül városok amikben jártam: Pula,Rovinj,Opatija..!!!
    Nagyon szép a Hotvát tengerpart de személy szerinte az én szívem a Balatonra húz
    Remélem tudtam ajánlani valami nyaralási helyet, ha Bővebben szeretnél kérdezni írjál nyugodtan, válaszolok.
    Üdvözlettel: Móni

Tag BlackB logója
    Hozzászólás
    61

Én tavaly nyáron Sopronban és környékén voltam a szerelmemmel, és meg kell mondjam, már rég üdültem olyan jót, mint akkor. Tudom ajánlani mindenkinek, mert aki múzeumokba szeret járni, ill. várost nézni, emlékműveket megcsodálni az talál programot kedvére, de a fürdözőknek strandolóknak közel akár Fertő-tó is, ill. vannak nagyon jó szállodák azoknak, akik csak azt szeretnék, hogy kiszolgálják, vagy csak el szeretnének vonulni a zajos világ gondjai elől.

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

Én is Sopron rajongó vagyok, csak is ajánlani tudom! És nem csak azért mert szép a város, mert azt egy nap alatt be lehet járni, hanem azért is, mert át lehet ugrani Ausztriába és ott jókat lehet túrázni a hegyekben! És Sopron mellett vannak még szép helyek és látnivalók!

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Mindenhol jó, de legjobb Sopron ) Tényleg hangulatos város, érdemes körülnézni! Aki nagyon pancsolós, az meg akár a közeli lutzmannsburgi fürdőbe is átugorhat...

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

Én utoljára novemberben voltam Sopronban és itt szálltunk meg: http://www.palatinussopron.com/ eszméletlen szép a szálló! Olyan jó volt!

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Elhiszem, hogy tetszett! Eléggé igényesnek látszik a honlap alapján, remélem nyerni fogok a játékon!

Tag lorand logója
    Hozzászólás
    92

Megnéztem a galériát. Jónak néz ki nagyon és ahhoz képest elég olcsó is a hely

Tagocska vwfan logója
    Hozzászólás
    29

fellelkesültem én is , hogy elmegyek Sopronba , ha már mindenki így dícséri,
    ebben a civitashotelben most nyerni is lehet egy két fős éjszakát

Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: