- Nyaralás 2009
-
Tag
Nyaralás 2009
Sziasztok!!!!
Tanácsot szeretnék kérni hova menjek a családdal nyaralni ?
Valami nem drága,de napos,strandolós helyre gondoltunk...
Inkább külföldben gondolkozunk,de akár maradhat belföld is ha valami nagyon szuper hely lenne...
Ti hova mentek ? Esetleg egy régi helyre újból ?
Bármilyen tapasztalatot írjatok meg
csak ,,tanulni ,,tudunk belőle.
Szép napot !!!
Utoljára módosítva: TAma által : 2009-06-05 12:36
-
Tagocska
re: Nyaralás 2009
Sziasztok!
Csak ajánlani tudom Törökországot ,mert GYÖNYÖRÜ,TISZTA ,KEDVESSEK AZ EMBERREL,és föként olcso,én a párommal májusban voltam all ink.4 hotelban "Alanya" ,és 400 eurobol böven kijöttünk vásárlással,autobérléssel együtt.Ha bármilyen info érdekel szivessen válaszolok!
-
Tagocska
Szia!
Ajánlani tudnám a Balatont ha Magyarországon belül maradtok!
Mi most voltunk Párommal nagyon jól éreztük magunkat. =)
Ha mindenféle képpen külföldön gondolkodsz akkor Hotvátország-Isztriai félsziget, azon belül városok amikben jártam: Pula,Rovinj,Opatija..!!!
Nagyon szép a Hotvát tengerpart de személy szerinte az én szívem a Balatonra húz
Remélem tudtam ajánlani valami nyaralási helyet, ha Bővebben szeretnél kérdezni írjál nyugodtan, válaszolok.
Üdvözlettel: Móni
-
Tag
Én tavaly nyáron Sopronban és környékén voltam a szerelmemmel, és meg kell mondjam, már rég üdültem olyan jót, mint akkor. Tudom ajánlani mindenkinek, mert aki múzeumokba szeret járni, ill. várost nézni, emlékműveket megcsodálni az talál programot kedvére, de a fürdözőknek strandolóknak közel akár Fertő-tó is, ill. vannak nagyon jó szállodák azoknak, akik csak azt szeretnék, hogy kiszolgálják, vagy csak el szeretnének vonulni a zajos világ gondjai elől. 
-
Tag
Én is Sopron rajongó vagyok, csak is ajánlani tudom! És nem csak azért mert szép a város, mert azt egy nap alatt be lehet járni, hanem azért is, mert át lehet ugrani Ausztriába és ott jókat lehet túrázni a hegyekben! És Sopron mellett vannak még szép helyek és látnivalók!
-
Tag
Mindenhol jó, de legjobb Sopron
) Tényleg hangulatos város, érdemes körülnézni! Aki nagyon pancsolós, az meg akár a közeli lutzmannsburgi fürdőbe is átugorhat...
-
Tag
Én utoljára novemberben voltam Sopronban és itt szálltunk meg: http://www.palatinussopron.com/ eszméletlen szép a szálló! Olyan jó volt!
-
Tag
Elhiszem, hogy tetszett! Eléggé igényesnek látszik a honlap alapján, remélem nyerni fogok a játékon!
-
Tag
Megnéztem a galériát. Jónak néz ki nagyon és ahhoz képest elég olcsó is a hely
-
Tagocska
fellelkesültem én is , hogy elmegyek Sopronba , ha már mindenki így dícséri,
ebben a civitashotelben most nyerni is lehet egy két fős éjszakát