Oldal: 5 / 5 ElsőElső 12345
Eredmény: 41 - 50 (50) összesen

Téma: Nyaralás 2009

Tag Rambo logója
    Hozzászólás
    104

Alapbeállítás re: Nyaralás 2009

Igazából Sopronban van bőven választék nem kell attól félni hogy nem lesz hely hogy hova menjetek, vagy mégis mert egyre népszerübb a hely és lehet hogy már ne lesz szabad szoba! Amúgy bghtomi ti milyen célból mennétek le? kirándulni vagy wellness?

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Mind kettő. Wellnes is volt meg kirándulás is. De én inkább a szállodában voltam,illetve a medencében Akkor még kissebb voltam és a medence jobban érdekelt

Aktív tag Jankó_B logója
    Hozzászólás
    158

mi is Wellness-be szeretnénk menni, aztán onnan még el lehet menni megnézni a környéken lévő kastélyokat, a Fertő tavon csónakázni stb.. amihez éppen az aktuális nap lesz kedvünk.

nézem a szállókat a neten, van rengeteg, viszont jó párszor felsültem már a választásommal.. nem tudnátok vmit ajánlani?

Tag Rambo logója
    Hozzászólás
    104

Én is olyanra alapozom ahol már volt ismerős és jó élményekkel jött haza! Nem szeretek vaktában lövöldözni.

Tag Károly logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    89

Két jó szálláshelyet is tudok, az egyik a Palatinus Szálló, ami talán a legismertebb szálló Sopronban, és nyugodtan mondhatom, a kiszolgálás elsőosztályú, a konyha nagyon jó. A másik hely a Civitas Hotel, ami pedig a legújabb szálló a városban. Itt még ugyan nem jártam, de a fekvést, szolgáltatást és az árakat figyelembe véve nyerő választásnak tűnik.

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

A Palatinusról már beszéltünk itt. Az egy jó szálloda. A Civitas-t még nem tárgyaltuk és nem is hallottam róla. Rákerestem mert gugli a barátom és ez is elég jónak tűnik. Itt lehet róla olvasni

Aktív tag Jankó_B logója
    Hozzászólás
    158

megnéztem a linket, tényleg nagyon kóser a dolog!!!! igényesnek tűnik és meglepően olcsónak. de jó h még vannak ilyenek!! mi nagyon szeretünk kimozdulni itthonról, elhagyni a megszokott közeget.. idén nyáron: irány Sopron!

Tag Károly logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    89

Idézet Jankó_B eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    megnéztem a linket, tényleg nagyon kóser a dolog!!!! igényesnek tűnik és meglepően olcsónak. de jó h még vannak ilyenek!! mi nagyon szeretünk kimozdulni itthonról, elhagyni a megszokott közeget.. idén nyáron: irány Sopron!
    De lelkes valaki Az a baj, hogy nem mindenki gondolkodik így. Sok embernek csak a külföldi utazás jöhet szóba nyaralásra, Magyarországról meg fogalmuk sincs. Én csak nevetek az ilyen felvágós formákon, és inkább támogatom a magyar turizmust!

Aktív tag Jankó_B logója
    Hozzászólás
    158

imádok nyaralni, utazni és a párommal lenni. Magyarország annyira színes. és ezt most nem olyan értelemben gondolom mint egyesek sejtik..
    vannak hegyek, dombok, síkság. Mo a vizek országa. miért nem használjuk ezt picit jobban ki?? annyi szép történelmi városunk van, rengeteg monumentális épülettel.

majd ha a hazám felfedezésével végeztem, akkor irány a nagyvilág.. de sajnos- szerencsére még sok látnivaló van. egy már biztos, a legközelebbi uticél : Sopron.

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Szervusztok!

Ha Sopronba készültök, akkor jó szívvel ajánlom a Lővérekben lévő Szieszta Hotelt. Olcsó szállásáraival, vendégbarát programjaival, ingyenes belső fürdő, gőz és szauna és Wellnes szolgáltatásaival mindenképpen versenyképes a soproni szállodák között.
    Az étterme kitűnő, minden reggel svédasztalos önkiszolgálás igazán rokonszenves.
    Különböző csomagokban pedig így a szezon vége felé komoly engedményekkel lehet találkozni....

Oldal: 5 / 5 ElsőElső 12345

A téma címkéi: