Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (49) összesen

Téma: Olaszország

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Alapbeállítás Olaszország

Néhány évvel ezelött voltam kint Velencében és az olasz tengerparton. Velence valami fantasztikus! Hihetetlen ahogy a gondolákkal mennek ide oda, tényleg ezzel közlekednek kint. Aztán a tengerhez szinte semmi se fogható! Ahogy éjjel megy le a nap, a szél fúj és érzed a sós tenger illatát... Kint ültem ott 3 órat és csak néztem a tengert. Ki volt még Olaszországban?

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Alapbeállítás re: Olaszország

Idézet Grievous eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Néhány évvel ezelött voltam kint Velencében és az olasz tengerparton. Velence valami fantasztikus! Hihetetlen ahogy a gondolákkal mennek ide oda, tényleg ezzel közlekednek kint. Aztán a tengerhez szinte semmi se fogható! Ahogy éjjel megy le a nap, a szél fúj és érzed a sós tenger illatát... Kint ültem ott 3 órat és csak néztem a tengert. Ki volt még Olaszországban?
    Én jártam egyszer, megérte, szívesen visszamennék akár most is. Velence meg egyszerűen fantasztikus.

Tibi
    Vendég Tibi logója

Mi is csak oda járunk, Jesolo és Velence

Idén nem ( bolt nyitás, pénztelenség ), de tavaly, tavalyelőtt, azelőtt voltunk .... és jövőre megyünk

Ja, és karácsonykor Bécs !

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Velencében az a legjobb hogy amikor ott vagy olyan érzésed támad hogy visszamész KB 400 évet az időben. Na meg az ott készült Pizza is fantasztikus!

Tagocska LunaTic logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    29

Soha életemben nem voltam még Olaszországban. Pedig a kedvenc országom... kiskoromtól különös vonzódásom van a digókhoz, amióta röhögtem Bud Spencer filmjein. Na kb azóta szeretnék elmenni oda. Nem beszélve arról, hogy szeretek mindent ami paradicsomos, szeretem a pizzát, az olasz zenét.
    Milánóban tuti elmennék megnézni a Milan stadiont. És persze Velence, Firenze, Róma, Szicília.

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Ha egyszer eljutnál Velencébe azt garantáltan nem felejtenéd el soha!

Tagocska LunaTic logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    29

Ebben biztos vagyok. Talán a közeljövőben eljutok

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Ibizára valaki? nem tervezitek? az is fantasztikus.. najó, nem offolok..

Egyszer voltam olaszba.. még egész kicsi voltam.. ami megmaradt, hogy 1 órán belül, legalább 5x majdnem elütöttek robogóval.. eszméletlen a közlekedési morál..

Tagocska guanobitch logója
    Hozzászólás
    13

Ami engem illet,én most voltam tizenegyedszer,de mindig csak ámulok és bámulok.Fantasztikus.

Tagocska fefe11 logója
    Hozzászólás
    2

Még nem voltam soha Olaszországban, 2010-ben szertnék szétnézni velencében és a Garda-tónál. Ezzel kacsolatos infókat gyűjtök (szálás, parkolás, mire figyeljek stb)

Infókat előre is köszönöm.

Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: