Néhány évvel ezelött voltam kint Velencében és az olasz tengerparton. Velence valami fantasztikus! Hihetetlen ahogy a gondolákkal mennek ide oda, tényleg ezzel közlekednek kint. Aztán a tengerhez szinte semmi se fogható!Ahogy éjjel megy le a nap, a szél fúj és érzed a sós tenger illatát...
Kint ültem ott 3 órat és csak néztem a tengert. Ki volt még Olaszországban?
Mi is csak oda járunk, Jesolo és Velence
Idén nem ( bolt nyitás, pénztelenség), de tavaly, tavalyelőtt, azelőtt voltunk .... és jövőre megyünk
Ja, és karácsonykor Bécs !
Velencében az a legjobb hogy amikor ott vagy olyan érzésed támad hogy visszamész KB 400 évet az időben.Na meg az ott készült Pizza is fantasztikus!
Soha életemben nem voltam még Olaszországban. Pedig a kedvenc országom... kiskoromtól különös vonzódásom van a digókhoz, amióta röhögtem Bud Spencer filmjein. Na kb azóta szeretnék elmenni oda. Nem beszélve arról, hogy szeretek mindent ami paradicsomos, szeretem a pizzát, az olasz zenét.
Milánóban tuti elmennék megnézni a Milan stadiont. És persze Velence, Firenze, Róma, Szicília.
Ha egyszer eljutnál Velencébe azt garantáltan nem felejtenéd el soha!
Ebben biztos vagyok. Talán a közeljövőben eljutok
Ibizára valaki?nem tervezitek? az is fantasztikus.. najó, nem offolok..
Egyszer voltam olaszba.. még egész kicsi voltam.. ami megmaradt, hogy 1 órán belül, legalább 5x majdnem elütöttek robogóval..eszméletlen a közlekedési morál..
Ami engem illet,én most voltam tizenegyedszer,de mindig csak ámulok és bámulok.Fantasztikus.
Még nem voltam soha Olaszországban, 2010-ben szertnék szétnézni velencében és a Garda-tónál. Ezzel kacsolatos infókat gyűjtök (szálás, parkolás, mire figyeljek stb)
Infókat előre is köszönöm.