Oldal: 2 / 5 ElsőElső 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (49) összesen

Téma: Olaszország

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Alapbeállítás re: Olaszország

Én Milánóba szerettem volna mindig is elutazni. Valahogy vonz az egész reneszánsz világ, így nem meglepő

Tag BlackB logója
    Hozzászólás
    61

Idézet fefe11 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Még nem voltam soha Olaszországban, 2010-ben szertnék szétnézni velencében és a Garda-tónál. Ezzel kacsolatos infókat gyűjtök (szálás, parkolás, mire figyeljek stb)

Infókat előre is köszönöm.
    A Garda tó nagyon szép mi egy pár év voltunk kint a szálloda nevére már nem emlékszem... Biciklivel mentünk ott jobbra balra és eszméletlen szép volt. mindenképpen javaslom hogy menjetek el túrázni.
    Velencében még sajna nem voltam.
    Én először inkább Milánót szeretném megnézni. remélhetőleg idén össze is jön. csak egy pár napos kis kiruccanásra, gondoltam kimenni körülnézni aztán haza. ezzel kapcsolatban vki vmit. Mi az amit nem szabad kihagyni, mivel érdemesebb kimenni, meg ilyen... ?

Aktív tag poccinto logója
    Hozzászólás
    137

Milánóban a dómon és a Chiaravalle apátságon kívül milyen nevezetességek vannak?

Tag BlackB logója
    Hozzászólás
    61

Idézet poccinto eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Milánóban a dómon és a Chiaravalle apátságon kívül milyen nevezetességek vannak?
    Nézd ha már a dómot megtalálod akkor onnan szinte mindegy hogy merre indulsz (mármint égtájilag, mehetsz keletre, nyugatra vagy délre is) minden irányban szinte egymást érik a szebbnél szebb kastélyok, terek, templomok, híres épületek. szerintem akkor jársz a legjobban, ha a kocsit a szállodánál hagyod és gyalog mész. Persze ha meg repülővel mész akkor meg úgyse tehetsz mást, mert a taxit azt biztos hogy nem ajánlom.

Tag darkspencer logója
    Hozzászólás
    56

Szerintem is elég egyszerű onnan már. Ha nincs is konkrét célod, hogy mit nézz meg, biztosan léteznek megfelelő minőségű túrista információk, amiből azért lehet válogatni Az biztos, hogy a középkori Olaszország össze (mű)emléke nagyon szép!

Tag topipi5 logója
    Hozzászólás
    63

Milánón kívül is érdemes körülnézni! Vonzáskörzetében, meg nem óriási távolságokra vannak szép helyek.

Tag darkspencer logója
    Hozzászólás
    56

Ha az idő engedi, akkor körbe lehet nézni mindenhol. Én például rendszeresen szoktam bérelni autót, beülni és körbenézni mindenfelé.

Tag medlaci logója
    Hozzászólás
    72

Idézet darkspencer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha az idő engedi, akkor körbe lehet nézni mindenhol. Én például rendszeresen szoktam bérelni autót, beülni és körbenézni mindenfelé.
    Ezt sokszor hallottam már hogy kimennek repcsivel majd kint bérelnek autót, tőlük kérdezném hogy mennyire éri meg nincsenek nagy dugók... nem jobb kint tömegközlekedéssel a nyakunkba venni a várost? vagy csak akkor bérelnek autót ha át akarnak menni egy pártíz kilométerrre levő másik városba?

Tagocska almyka logója
    Hozzászólás
    18

Idézet medlaci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezt sokszor hallottam már hogy kimennek repcsivel majd kint bérelnek autót, tőlük kérdezném hogy mennyire éri meg nincsenek nagy dugók... nem jobb kint tömegközlekedéssel a nyakunkba venni a várost? vagy csak akkor bérelnek autót ha át akarnak menni egy pártíz kilométerrre levő másik városba?

Úgy gondolom ha csak 10-20 km-ről van szó, akkor felesleges az auto.
    Bár... attól függ, hova mész.
    Pl mi görögországban általában robogót bérlünk ki egy napra, és gogogogoo
    Mondjuk, ha ilyesmin töröd a fejed tény, hogy gyönyörű tájakat lehet felfedezni.
    Háát, ahogy futja neked gondold meg.

Tag medlaci logója
    Hozzászólás
    72

Idézet almyka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Úgy gondolom ha csak 10-20 km-ről van szó, akkor felesleges az auto.
    Bár... attól függ, hova mész.
    Pl mi görögországban általában robogót bérlünk ki egy napra, és gogogogoo
    Mondjuk, ha ilyesmin töröd a fejed tény, hogy gyönyörű tájakat lehet felfedezni.
    Háát, ahogy futja neked gondold meg.
    Milánóba mennék ki körülnézni, a jegyet már le is foglaltam a Lufthansanál. De arra gondoltam hogy ha már kint vagyok akkor úgyse fogok 5 napon keresztül Milánóban csavarogni meg épületeket nézegetni, hanem egy napra kimennék a Como-i tóhoz, is körülnézni az meg csak 50 km.

A téma címkéi: