Jaja, ez igaz. Bár én azt is szeretem, amikor két napig SEMMIT sem csinálok, csak relax.. Kávézgatok, koktélozok, a tengerparton vagyunk. Aztán 1-2 nap belefér egy kissebb túra, de ha nyaralni megyek, akkor nem akarok széthajtani sem magam. Egyébébként két személyre 20900ft, ami most azért rendkívül olcsó. SZERINTEM.
Gyakoribbá tették a járatok indítását Budapest és Milánó között, így szerintem találsz olyan időpontot, amikor van még hely. Nem hinném, hogy mindenki ugyanakkor akar menni. Érdemes különben a szezon elején menni, mert akkor több a hely, a szálláshelyeken is.
Nema párommal megyünk ketten. Jópofa hogy pont ezt ajánlod, ert én is olvastam ezt a minap.. sajnos nem tudtuk hogy lesz ilyen akciójuk mert akkor vártunk volna egy-két napot de még így se jártunk rosszul mert mi az előző akciót vettük igénybe, és így is csak pár ezer a differencia. Gondolom ez most az akkor megmaradt jegyek új akcióba való foglalása. Nem baj a lényeg hogy megyünk. :P
Nem kellett volna ilyen hamar megvenni a jegyeketMint írtam a Lufthansa mostantól elég gyakran indít járatokat Olaszországba, így szerintem lett volna hely az akció ideje alatt is. És akkor megúsztátok volna az egy utat kb 20k-ból
Azt nem hinném, hogy a hírlevelesek mást kapnak, egyszerűen csak előbb értesülnek a dolgokról. Hogy miért ennyi azt nem tudom, gondolom be akarnak törni a kis pénztárcájúak piacára is. Azért ha választani kell egy fapados, és egy Lufthansa szintű szolgáltatás között, akkor egyértelmű a válasz. Ha még az áraik is közeliek a fapadoshoz, akkor biztos többen válasszák őket.