Oldal: 3 / 5 ElsőElső 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 21 - 30 (49) összesen

Téma: Olaszország

Tag handy logója
    Hozzászólás
    60

Felkiáltójel re: Olaszország

Idézet medlaci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Milánóba mennék ki körülnézni, a jegyet már le is foglaltam a Lufthansanál. De arra gondoltam hogy ha már kint vagyok akkor úgyse fogok 5 napon keresztül Milánóban csavarogni meg épületeket nézegetni, hanem egy napra kimennék a Como-i tóhoz, is körülnézni az meg csak 50 km.

Hohohooo, és egyedül mész? Vagy hogyan? Mert nekem a most jött hírlevélben azt írják, hogy 2 személy 20900ft-ért mehet.
    Hát öregapáááám... magyarországon jóformán nem jutok el jó helyre ennyiből.
    Nemhogy Milánó kééét személy.

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Alapbeállítás re: Olaszország

Idézet medlaci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Milánóba mennék ki körülnézni, a jegyet már le is foglaltam a Lufthansanál. De arra gondoltam hogy ha már kint vagyok akkor úgyse fogok 5 napon keresztül Milánóban csavarogni meg épületeket nézegetni, hanem egy napra kimennék a Como-i tóhoz, is körülnézni az meg csak 50 km.
    Sosem szabad leragadni egy városban. Mi mindig úgy szoktuk, hogy egy olyan 50-100 km-es körzetben minden nevesebb dolgot meglátogatunk. Ehez persze autót bérlünk, amit meglehet úszni napi 10ezereből üzemagyaggal együtt. Különben mennyibe került a jegy Milanóba?

Tag handy logója
    Hozzászólás
    60

Zavarban re: Olaszország

Idézet Bazooka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sosem szabad leragadni egy városban. Mi mindig úgy szoktuk, hogy egy olyan 50-100 km-es körzetben minden nevesebb dolgot meglátogatunk. Ehez persze autót bérlünk, amit meglehet úszni napi 10ezereből üzemagyaggal együtt. Különben mennyibe került a jegy Milanóba?

Jaja, ez igaz. Bár én azt is szeretem, amikor két napig SEMMIT sem csinálok, csak relax.. Kávézgatok, koktélozok, a tengerparton vagyunk. Aztán 1-2 nap belefér egy kissebb túra, de ha nyaralni megyek, akkor nem akarok széthajtani sem magam. Egyébébként két személyre 20900ft, ami most azért rendkívül olcsó. SZERINTEM.

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Idézet handy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jaja, ez igaz. Bár én azt is szeretem, amikor két napig SEMMIT sem csinálok, csak relax.. Kávézgatok, koktélozok, a tengerparton vagyunk. Aztán 1-2 nap belefér egy kissebb túra, de ha nyaralni megyek, akkor nem akarok széthajtani sem magam. Egyébébként két személyre 20900ft, ami most azért rendkívül olcsó. SZERINTEM.
    Váó, hát ez nagyon olcsó. Sokkal drágább lenne autóval menni. Az üzemanyagköltség, autópályadíj... Csak valószínűleg hamar elfogynak az olcsó jegyek.

Tag Károly logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    89

Gyakoribbá tették a járatok indítását Budapest és Milánó között, így szerintem találsz olyan időpontot, amikor van még hely. Nem hinném, hogy mindenki ugyanakkor akar menni. Érdemes különben a szezon elején menni, mert akkor több a hely, a szálláshelyeken is.

Tag medlaci logója
    Hozzászólás
    72

Hohohooo, és egyedül mész? Vagy hogyan? Mert nekem a most jött hírlevélben azt írják, hogy 2 személy 20900ft-ért mehet.
    Nem a párommal megyünk ketten. Jópofa hogy pont ezt ajánlod, ert én is olvastam ezt a minap.. sajnos nem tudtuk hogy lesz ilyen akciójuk mert akkor vártunk volna egy-két napot de még így se jártunk rosszul mert mi az előző akciót vettük igénybe, és így is csak pár ezer a differencia. Gondolom ez most az akkor megmaradt jegyek új akcióba való foglalása. Nem baj a lényeg hogy megyünk. :P

Tag Károly logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    89

Nem kellett volna ilyen hamar megvenni a jegyeket Mint írtam a Lufthansa mostantól elég gyakran indít járatokat Olaszországba, így szerintem lett volna hely az akció ideje alatt is. És akkor megúsztátok volna az egy utat kb 20k-ból

Tag medlaci logója
    Hozzászólás
    72

Idézet Károly eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem kellett volna ilyen hamar megvenni a jegyeket Mint írtam a Lufthansa mostantól elég gyakran indít járatokat Olaszországba, így szerintem lett volna hely az akció ideje alatt is. És akkor megúsztátok volna az egy utat kb 20k-ból
    Így is akciós van azzal nincs is gond mert, csak azon voltunk hogy az előző akcióból ne csússzunk ki.

Tag Lipteek logója
    Hozzászólás
    90

Lufthansa mióta ilyen olcsó?? én bármikor nézem mindig csak drágábban látok rajta jegeket... Vagy a hírlevelesek más akciókat kapnak??

Tag HurkaMarci logója
    Hozzászólás
    93

Idézet Lipteek eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Lufthansa mióta ilyen olcsó?? én bármikor nézem mindig csak drágábban látok rajta jegeket... Vagy a hírlevelesek más akciókat kapnak??
    Azt nem hinném, hogy a hírlevelesek mást kapnak, egyszerűen csak előbb értesülnek a dolgokról. Hogy miért ennyi azt nem tudom, gondolom be akarnak törni a kis pénztárcájúak piacára is. Azért ha választani kell egy fapados, és egy Lufthansa szintű szolgáltatás között, akkor egyértelmű a válasz. Ha még az áraik is közeliek a fapadoshoz, akkor biztos többen válasszák őket.

A téma címkéi: