Hali én tervezek egy pár napos Olaszországot meg egy egyhetes Franciát, aztán ki tudja lehet hogy még eljutok az osztrákokhoz is egy kicsit de konkrét régiót még nem tudok ezek még csak tényleg tervek.
Hasonló témák:
Ki merre tervezi a csúszást a síszezonba???
Itt kitárgyalhatjuk a síterepeket is! Jöhetnek síelős, snowboardos érdekességek, videók, cikkek.
Facebook usereknek ajánlom: http://hu-hu.facebook.com/pages/Imad...3/287652346717
Hali én tervezek egy pár napos Olaszországot meg egy egyhetes Franciát, aztán ki tudja lehet hogy még eljutok az osztrákokhoz is egy kicsit de konkrét régiót még nem tudok ezek még csak tényleg tervek.
Hasonló témák:
mi magashegységi túrát szervezünk idén a barátokkal,egyelőre úgy néz ki hogy a Magas Tátra mellett döntünkVan valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Már a cipőket beszereztük,végre sikerült egy igazán jó Teva bakancsot vennem.Ez ideális egy ilyen lélegzetvételű túrához?
Sokat hallok mostanság az eplényi pályáról. Volt esetleg valaki már? Milyen?
Azt tudom, hogy itt van az első 43 üléses felvonó Magyarországon.
Milyenek a pályák? Árak?
Mivel hosszabb síelésre nincs időm, gondolkodom egy hosszú hétvégén.
Mi is sokat kirándulunk és megjártuk már a Magas Tátrát is.Mindenképp érdemes sok meleg ruhát vinni,rétegesen öltözni,meleg tea-termoszban,útikönyvet feltétlenül vegyetek mert ilyenkor sok utat lezárnak a hó miatt nézzétek meg hogy melyik utak vannak lezárva,a Teva cipők tökéletesek szerintem,esetleg szerezzetek be kamáslit a nagy hó ellen
Merre felé mentek?