Eredmény: 1 - 7 (7) összesen

Téma: Spanyolország

Tagocska szonjacska logója
    Hozzászólás
    3

Alapbeállítás Spanyolország

Sziasztok!
    Az érdekelne, hogy a nyáron terveztek e Spanyolországba utazni, és ha igen akkor mikor? Esetleg jártatok már? Mik a tapasztalatok, tanácsok, hova érdemes feltétlenül eljutni?
    Előre is köszi minden építő jellegű kommentet!

Hasonló témák:

Tagocska bjanaik logója
      Hozzászólás
      4

Alapbeállítás re: Spanyolország

Szia!

Néhányszor voltam már Spanyolországban, de a kedvenc helyem Barcelona!!
      Oda kötelező

iceman36
      Vendég iceman36 logója

Még sosem voltam,de szeretnék elmenni

Félisten Grievous logója
      Hely
      Az
      Hozzászólás
      766

Hát még nem voltam ott csak Olaszországban. Gyönyörű emlékeim vannak róla! Semmi sem fogható ahoz, amikor a naplementét nézed a homokos tengerpartról. Velence egyszerűen csodálatos! Aztán mivel ez a sportkocsik hazája, nem ritkán látni az utcán Ferrarit, Lamborghinit. Amikor a szieszta ideje van akkor kihalnak a városok, senki sincs az utcán. Éjszaka meg mintha Las Vegasba lennénk, annyi a bolt és olyan nagy a kivilágítás.

Tag HurkaMarci logója
      Hozzászólás
      93

ohh. egyszer nagyon jó lenne eljutni oda, mondjuk én elsődlegesen Madridba mennék, és aztán Barcelonába, de az egész ország nagyon jó szerintem. ááá. az emberek lazák és nyitottak, kell ennél több?

Aktív tag poccinto logója
      Hozzászólás
      137

Mindegy, hogy hova, csak vízközelbe ebből a melegből!

Tag vienman logója
      Hozzászólás
      90

Az egyik legjobb hely a világon.
      Volt szerencsém elég nagy részét bejárni, éltem is kint egy hosszabb időt, így lehetőségem volt sokat utazni az országon belül.
      Ha valaki Barcelona és Madrid között hezitál, azoknak mondanám, hogy egyértelműen Barcelona. A világ egyik legszebb, legérdekesebb városa, teli van látnivalóval, van tengerpartja, és akkor még a katalán életérzést nem is említettük.
      Madrid is szép, de nem akkora élmény.
      Érdemes megnézni egy nagyon északra fekvő várost, mondjuk Bilbaot és egy délit, akár Malága, Granada, Ronda... Eszméletlen a különbség.
      Mind a kettőnek megvan a maga szépsége, de teljesen más világ.
      És akkor még nem említettem, hogy milyenek az emberek. Na ehhez hasonlóval nem sok helyen találkozhatunk. Akik kijöttek meglátogatni, nem hitték el, hogy létezik ilyen. Hihetetlenül kedves, befogadó, barátságos nép.
      Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a csodás országot.

A téma címkéi: