Eredmény: 1 - 9 (9) összesen

Téma: Tippek a szabadidő eltöltéséhez természetbarátok számára

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Alapbeállítás Tippek a szabadidő eltöltéséhez természetbarátok számára

Szervusztok!

Ezt a topikot azzal a szándékkal nyitottam meg, hogy mindazon természeti szépségű helyeit az országunknak, melyek szabadon látogathatók és én magam is megtapasztaltam csodálni valóit, meleg szívvel ajánljam mindenkinek....

Hasonló témák:

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

Alapbeállítás re: Tippek a szabadidő eltöltéséhez természetbarátok számára

Elsőként a Balaton-Felvidék egyik gyöngyszemére a Káli-medencére hívnám fel a figyelmeteket....
    Én eddig itt két dolgot tekintettem meg, mindkettő örök élmény maradt a számomra...

Az egyik a Szentbékkálla melletti kőtenger, amelyről néhány képet most feltöltök.....

Ezt a kőelefántot bármennyire is igyekeztem, képtelen voltam a mély álmából felébreszteni....

Pörölykezű Erdős logója
    Hozzászólás
    296

A másik helyszín pedig a Monoszló mellett található 337 m magas Hegytű bazaltvulkán maradványai... Erről is töltök fel képeket....

A környék további érdekességeiről és szálláshelyeiről innen tudtok információhoz jutni.

Kellemes és hasznos időtöltést kívánok!

Tagocska atomota logója
    Hozzászólás
    20

örülök hogy megtaláltam ez a topicot,mert nagyon szeretek kirándulni és túrázni is.Eddig a legszebb helyek ahol jártam az a Bükk-hegység-Bükkszentkereszt,Bükkszentlászló,Szentlélek,Magas Tátra-Lomnici-csúcs,Jégvölgyi-csúcs,Lengyel Tátra-Zawrat-hágó,Gránát-csúcs,Fekete-tó.Ti merre jártatok már?Milyen túracipők váltak be edd

Kérésre törölve 110209
    Vendég Kérésre törölve 110209 logója

Elfogult vagyok, a Bükk a legszebb.
    No meg a Felvidék.

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Nekem nagyon tetszett a Kiskunsági Nemzeti Park területén található Bugacpusztai természetvédelmi területe, ahol a nyári összefüggő gyakorlatomat teljesítettem. Mikor odamentem, nem sok mindenre számítottam, de ahogy bebarangoltuk egész más lett a véleményem. Rengeteg szépség, gyönyörű tiszta nyári csillagos éjszaka, városi fények sehol! Mesés! Mind a táj, mind az élővilág!
    Meg a Nagykőrösi "Nagyerdő" és "Pál fája" részekre járok rendszeresen, szép kis erdőség, nyugodt környezet, friss csipkebogyó! (na persze ősszel)
    Mondjuk túracipő ügyben nem vagyok otthon, egyszerűen veszek egy vastagabb talpú magasabb szárú bakancsot a kínaiba 1-2 ezerért, és az bírta is elég sokáig, úgy 1 évig.

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Rég jártam ezeken a helyeken, de mindenkinek ajánlom:
    http://www.pepikert.hu/
    http://www.botanikuskert.hu/

Tagocska sirZeller logója
    Hozzászólás
    6

Idézet atomota eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Eddig a legszebb helyek ahol jártam az a Bükk-hegység-Bükkszentkereszt,Bükkszentlászló,Szentlélek,Magas Tátra-Lomnici-csúcs,Jégvölgyi-csúcs,Lengyel Tátra-Zawrat-hágó,Gránát-csúcs,Fekete-tó.Ti merre jártatok már?Milyen túracipők váltak be edd
    A tátrában hol szoktál megszállni? tudsz jó helyet?

Tagocska borsobaba logója
    Hozzászólás
    12

ááh a Bükk nekem is a szívem csücske,gyönyörű táj főleg,hogy most havazik is,remélem megmarad a hó aztán mehetek egy jó nagyot kirándulni ! A Tátrában mi is voltunk már,de én sem emlékszem már arra,hogy hol szálltunk meg pontosan,de Podlesokban voltunk az tuti.
    nekem legjobban a Merrell cuccok váltak be,nemrég sikerült hozzájutnom egy szuper bakancshoz,alig várom,hogy kipróbálhassam.

A téma címkéi: