Ja, ez mind igaz!Murphy übereli Newtont!
Ami el tud romlani, az el is romlik.
Folyamányok :
1. Semmi sem olyan 1szerű, mint amilyennek látszik.
2. Minden több időt vesz igénybe, mint amilyennek látszik.
3. Ha többféle dolog is elromolhat, biztos, hogy az romlik el közölük,
amelyik a legnagyobb kárt okozza.
4. Ha ráj5tél, hogy 1 művelet 4féle módon mondhat csőd5, s mind1iket
kivéded, menten fellép az 5ödik.
5. Külső hatások híján a dolgok rosszabodnak.
6. Ha végre nekilátsz valaminek, előbb még valami mást kell csinálnod.
7. Minden megoldás új problémákat kölykezik.
8. Semmit sem lehet a 2balkezesek ellen bebiztosítani, mert a 2bal-
kezesek rendkívül találékonyak.
9. Természet-ősanyánk ócska qrva.
Ja, ez mind igaz!Murphy übereli Newtont!
vááá, bírom Murphyt. Márhogy a törvényeit - azt nem, hogy általában be is következnek
: DD
Reggel például amint kiléptem a lakás ajtaján, azzal a lendülettel le is merült a zenelejátszóm....
Ez így szokott lenni.Aminek van esélye megtörténni, az meg is történik, legyen rossz vagy jó egyaránt.
Amit ember készít azzal több probléma is lehet sajnos.A zenelejátszós sztorim nekem is van.
Nemrég kaptam a születésnapomra egy akkor még nagy ujdonságnak számító mp4-et töltöttem rá zenéket csak az volt a baj h 00:10 másodpercet játszott le a zenéből.Aztán elvittem szerelőhöz aki megcsinálta.Hallgattam is sokáig csak most ott tartok hogy be se tudom kapcsolni...
Meg még egy érdekesség: mihelyt valamiről azt hiszed, hogy veled valami biztos, soha nem történhet meg, szinte azonnal megtörténik. Na de ez szerencsére nem csak negatív lehet!
Mit mondunk akkor amikor egy ladában 2 cigány ég ? Pazarlás! Több is belefért volna.....
uhhhh valami elképesztő, hogy én mennyire utálom a Murphy-t... Sőőt egyenesen gyűűlölöm... Mostanában állandó jelleggel belefutok, de nem is az hogy Murphy hanem a szerencsétlenség mint olyan.. Tipikus példa lakótársam alszik direkt óvatosan mindent de az elmosogatott edények közül ki kell vennem egyet nem volt sok, de mind totál szétesett nagy csörgés csattogás.. Erről ennyit, és nem csak ezzel hanem mindennel, pl ma reggel egy az egyben lefejeltem a villamost amikor leszálltam...
Évekkel ezelőtt a padlás lomtalanításakor találtam egy Murphy törvénykönyvet, nem dobtuk ki, jó lesz előkeresni, mert egyre jobban tetszik!!!
Szép napot!
Torsika